Tuesday, December 4, 2012

PROMOTE



Hello dan Assalamualaikum. Good morning semua *aku taip ni pukul 6:28AM* Dah bangun ke tak ni? Tujuan aku buat post ni saja nak promote benda yang maybe Usu aku akan buat kalau ada orang nak. Hihi. Baju kosong, yang kitorang akan lukis sendiri apa yang diminta. Contoh nak gambar Elmo. Akan diusahakan untuk lukis tu. Dan kalau kitorang dapat cari bag kosong, kitorang boleh lukis atas bag juga. In Sha Allah :) So, here's one of them : 


Ini kitorang buat khas untuk budak kecil :)


Kitorang buat ni saja nak isikan masa lapang. Bukan full time business. Kalau nak *ada ke* just inbox my Facebook account dan email pun boleh :) 

No comments:

Post a Comment

 
Template by Ekinn Zhareef