Monday, September 24, 2012

Memories are like diamonds :)




24 September 2012 - Assalamualaikum and hello everyone! Pra PMR 2 is over and PMR is coming soon! Hopefully, aku dapat jawab soalan nanti dengan hati tenang dan tawakal dekat Tuhan ;)

Memories are like diamonds. Berharga sangat kan? Sumpah takde idea nak post apa malam ni. So, aku just nak post few pictures budak budak 3G yang aku tengah rindui sekarang. Haha. Walaupun esok dapat jumpa dorang, tak kesah la. Nak juga post sedikit gambar-gambar awesome mereka. Handsome young boys and beautiful young girls. Memang ada sesetengah daripada diorang ni perangai agak gila gila, nakal sangat, suka kacau orang, tapii...orang yang macam tu lah aku SUKA sangat kawan! Sebab langsung tak bosan kawan dengan diorang. Hihi. So, check it out :D


From left ; Jackson, Maziah, Saiful, Fowler dan Haziq.

 Awesome us!

 Cinta, Maziah, Abadi dan Bebek 

Buah hati Livia ku seorang 

 Last year's picture :)

 I found thisss!

Classmates yang tercinta dan Cikgu Fresilia :)

 My beautiful Evanastasia ;)

 Maziah, Cuna dan Husna 

With Cikgu Fresilia yang ohsemmmm :D


Cukuplah tu je dulu. Yang lain, hmm, private pictures. Haha. Kalau nak diuploadkan semua, tak tidur la malam ni. Kalau ada gambar baru, baru aku post lagi. Yang ni kebanyakkan nya gambar tahun lepas *i guess? Hihi. Cantik dan handsome tak kawan kawan aku? 


A memory lasts forever, and never does it die. True friends stay together and never say good bye 

No comments:

Post a Comment

 
Template by Ekinn Zhareef