Friday, May 25, 2012

Today was quite fun :')



25 Mei 2012 - Assalamualaikum. Harini celebrate Hari Guru dekat sekolah. It's QUITE fun. Kenapa? Ada benda tak best juga harini. Ustaz Isa dan Cikgu NorLaili pindah :'( Rindulah nanti! Tadi dah puas nanish dalam kelas. Lalalala, okay.


Part gembira tu pula banyak sangat. Bergambar dengan kawan. Lepastu ada main tepung! Eh, nasib dorang tak letak tepung dekat muka aku. Kalau tak, siap! Haha. Persembahan dari students. Yang paling aku suka, persembahan drama murid pendidikan khas. They are AWESOME! Pandai lagi daripada aku '_'


 Persembahan Drama Pendidikan Khas.

Persembahan Tarian.

Sorry gambar tak clear sangat sebab posisi si pengambil gambar agak jauh. Dah dizoom masih tak clear sangat. Hehe. Dalam kelas, best sangat. Penuh dengan baloon :)



The cake

Gambar bersama the girlsssss! I'm gonna miss you girls! Happy holiday kawan kawan :)





WE ARE AWESOME!




Happy holiday semua! Exam pun dah habis. Masa untuk enjoyyyyyy! Nak enjoy ape nyeee. PMR tahun ni. Study la '_' By the way. Selamat Hari Gawai kepada semua kaum Iban especially to cik adik Livia. I'll miss you  :) 

No comments:

Post a Comment

 
Template by Ekinn Zhareef